Известие

Collapse
No announcement yet.

Blue & Me настройки...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Blue & Me настройки...

За да свържете вашият телефон със системата на колата трябва да сте сигурни, че са съвместими, можете да проверите за това тук: http://www.blueandme.net/blueandme/i...litaCellulari/
    1) включвате bluetooth на телефона
    2) палите колата, не да не е в движение
    3) пускате гласовите команди от волана
    4) изричате "settings"
    5) изричате "pairing"

Ще ви покаже пин код, през мобилното си устройство избирате опция "pair", въведете пин код-а, който колата ще Ви покаже. След това Ще ви пита на английски искате ли да смъкне вс телефонни номера, казвате "yes".

п.с. За да ви показва името от телефонния указател на този, който ви търси трябва вс номера да са записани с +359 .......

Ако желаете за в бъдеще да пускате музика през телефона си след като е свързан, може да се наложи да обновите софт-а на blue & me системата, това можете да направите тук:
    www.blueandme.net > support > download
    Описано е подробно как да се инсталира новият софт.

п.с. Можете да свържете едновременно до 5 телефона. За да изтриете такъв, в по същият начин като изречете "settings"...след това ще Ви помогне да изберете помощно меню.
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 17:07.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

blue&me е яка екстра, на фиата има и супер много ме е яд, че на 159ката няма, а е голямо удобство за музика и за хендс-фри....
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Утре ще пробвам с гласова команда, защото както ми е написано по книжката не се получи.
      Last edited by fnt; d.m.y г., 14:31.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Е , не се върза. Пробвах комбинацията с копчетата , защото гласово не се справих. Та даде ми кода, въведох го на телефона и ми разпозна модела. Пише на телефона, че са вързани, но като звънне се чува само от телефона.
        Last edited by fnt; d.m.y г., 18:40.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Идея си нямам...настройките в телефона нещо освен...виж в тази тема тук за повече инфо..
          - http://www.alfaowner.com/Forum/ice-and-blue-and-me/
          sigpic

Comment

Аз като цъкна на волана, за да подам гласовите команди, на таблото ми изписва "english language unavailable".
            156 2.4jtd 170+к.с.(remap) 2001г. Sportwagon -EX
            Brera 2.4jtd 200 + к.с.

Comment

Смени си езика от настройките на английски!
              sigpic

Comment

А да попитам и аз че съм много нов и още откривам нови неща във колата Като натисна това за гласовия контрол ми говори нещо на италиански и не мога да зацепя за какво иде реч

Comment

От ляво на волана има един лост...меню. Та влизаш в менюто...търсиш език или на ит. lingua, и влизаш и си избираш English...
                  После следваш процедура в първи пост!
                  sigpic

Comment

Благодаря ти ще пробвам следмалко и ще кага какво е станало щото пробвах да задтърга бутона за гласовия контрол и ми изписва нещо да говоря пробвам да кага setting но нищо не се получава записва ми гласа само и после мога да си го чуя.

Comment

Само това ми излиза във менюто от лостчето ... Някакви идеи ?
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                        Само това ми излиза във менюто от лостчето ... Някакви идеи ?
                        Направи си настройките не от това меню, а от навигацията.
                        Trip -> Settings -> Language или нещо такова беше.
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

не всички опции излизат винаги, понякога на запален двигател колата си мисли , че ще караш и ограничава менюто - пробвай само на контакт да видиш опциите ---- офф сега видях, че не работи двигателя - явно с навигациите са по-раззлични
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Направи си настройките не от това меню, а от навигацията.
                            Trip -> Settings -> Language или нещо такова беше.
                            Така пробвам но ми дава само да сменям езика на самата навигация а не на гласовото. А за това със работещия двигател и аз се сетих и затова сега така пробвах ... А ми е голям мерак да си вържа телефона за това нещо ...

Comment

Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                              Така пробвам но ми дава само да сменям езика на самата навигация а не на гласовото. А за това със работещия двигател и аз се сетих и затова сега така пробвах ... А ми е голям мерак да си вържа телефона за това нещо ...
                              Пробвай пак с мушнато "Setup CD" в четеца и кола на контакт!
                              Впрочем каква ти е навигацията? Дай снимка.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                              X